Lang Leve de Liefde: Maaike neemt geen genoegen met Ian's beperkte kookkunsten

Lang Leve de Liefde: Maaike neemt geen genoegen met Ian's beperkte kookkunsten

Donderdag 22 juni 2023 om 15:30

Ian en Maaike zitten gezellig aan de keukentafel, maar de sfeer slaat al snel om wanneer Maaike een vraag stelt over het avondeten. Het blijkt namelijk dat Ian helemaal niet kan koken. Zit Maaike wel te wachten op een man die niet kan koken?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: <em>Maaike</em> neemt geen genoegen met <em>Ian's</em> beperkte kookkunsten Ian en Maaike zitten gezellig aan de keukentafel, maar de sfeer slaat al snel om wanneer Maaike een vraag stelt over het avondeten. Het blijkt namelijk dat Ian helemaal niet kan koken. Zit Maaike wel te wachten op een man die niet kan koken? Tekst gaat verder onder de video. Keukenprins"Ik laat water nog aanbranden. Ik heb een moeder die mij altijd heel erg verwend heeft daarin," laat Ian weten. Maaike reageert verbaasd op de uitspraak van haar match, maar laat het er niet bij zitten. Ze komt met het voorstel om samen pasta te koken, dus moet ook Ian de handen uit de mouwen steken. Bekijk de video van Lang Leve de Liefde hierboven. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Donna haat ongemakkelijke stiltes: 'Ik probeer maar door te praten!' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Geert en Nina overladen elkaar met complimentjes Bekijk deze video »
TV :

Keukenprins
"Ik laat water nog aanbranden. Ik heb een moeder die mij altijd heel erg verwend heeft daarin," laat Ian weten. Maaike reageert verbaasd op de uitspraak van haar match, maar laat het er niet bij zitten. Ze komt met het voorstel om samen pasta te koken, dus moet ook Ian de handen uit de mouwen steken.

Bekijk de video van Lang Leve de Liefde hierboven.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's