Donna haat ongemakkelijke stiltes: 'Ik probeer maar door te praten!' (Lang Leve de Liefde)

Donna haat ongemakkelijke stiltes: 'Ik probeer maar door te praten!' (Lang Leve de Liefde)

Woensdag 21 juni 2023 om 20:22

Al snel blijkt het in Lang Leve de Liefde dat Stan meer geïnteresseerd is in de hond van Donna. Donna probeert het gesprek op gang te houden maar dat lukt niet helemaal: "Ik haat stiltes!" Ze maakt daarom veel gebruik van de vragenpot maar of Stan dat ook zo leuk vindt?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Donna <em>haat</em> ongemakkelijke stiltes: 'Ik probeer maar door te praten!' <em>(Lang Leve de Liefde)</em> Al snel blijkt het in Lang Leve de Liefde dat Stan meer geïnteresseerd is in de hond van Donna. Donna probeert het gesprek op gang te houden maar dat lukt niet helemaal: "Ik haat stiltes!" Ze maakt daarom veel gebruik van de vragenpot maar of Stan dat ook zo leuk vindt? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Wesley wil graag knuffelen met Jessie, maar is het wederzijds? Bekijk deze video » Stan in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan jou ook wel aaien maar dat ziet er raar uit' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: is trampoline springen sexy? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's