Schattige beelden: Gaby Blaaser deelt eerste beelden dochtertje Isabella

Schattige beelden: Gaby Blaaser deelt eerste beelden dochtertje Isabella

Donderdag 22 juni 2023 om 17:00

Op Vaderdag deelde Gaby Blaaser prachtig nieuws met haar volgers, want ze is moeder geworden van haar eerste kindje, een dochtertje genaamd Isabella. Vandaag deelt Gaby voor het eerst beelden van haar adembenemende dochtertje.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: <em>Gaby Blaaser</em> deelt eerste beelden <em>dochtertje Isabella</em> Op Vaderdag deelde Gaby Blaaser prachtig nieuws met haar volgers, want ze is moeder geworden van haar eerste kindje, een dochtertje genaamd Isabella. Vandaag deelt Gaby voor het eerst beelden van haar adembenemende dochtertje. Tekst gaat verder onder de video. IsabellaOp Instagram deelt Gaby een schattige video waarin de voetjes en beentjes van Isabella te zien zijn. Ze heeft het toepasselijke nummer Love On Top van Beyoncé onder de video geplaatst. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gaby Blaaser bevallen van Isabella: 'In de zevende hemel' (Shownieuws) Bekijk deze video » Gaby Blaaser openhartig over heftige bevalling: 'Thuis op de bank' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Isabella
Op Instagram deelt Gaby een schattige video waarin de voetjes en beentjes van Isabella te zien zijn. Ze heeft het toepasselijke nummer Love On Top van Beyoncé onder de video geplaatst.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's