Titanic-regisseur ziet overeenkomsten tussen de Titanic en de Titan, 'heel eng!'

Titanic-regisseur ziet overeenkomsten tussen de Titanic en de Titan, 'heel eng!'

Zien: delen onderzeeër 'Titan' gevonden, ontploffing reden van dood passagiers

James Cameron, de regisseur van de film Titanic, maakte 33 keer de duik naar de gezonken boot. Hij ziet heel veel overeenkomsten tussen het zinken van de Titanic in 1912 en de ontploffing van de onderzeeër. In Shownieuws is de reactie van de regisseur te zien. “Ik sta perplex van de overeenkomsten tussen de tragedie van de Titanic en de onderzeeër”, vertelt Cameron.

<em>Titanic</em>-regisseur ziet overeenkomsten tussen de Titanic en de Titan, 'heel eng!' Zien: delen onderzeeër 'Titan' gevonden, ontploffing reden van dood passagiers James Cameron, de regisseur van de film Titanic, maakte 33 keer de duik naar de gezonken boot. Hij ziet heel veel overeenkomsten tussen het zinken van de Titanic in 1912 en de ontploffing van de onderzeeër. In Shownieuws is de reactie van de regisseur te zien. “Ik sta perplex van de overeenkomsten tussen de tragedie van de Titanic en de onderzeeër”, vertelt Cameron. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vermiste Titanic-onderzeeër: dit zijn de 5 passagiers (video) Bekijk deze video » Wrakduiker: 'Kans dat passagiers Titanic-duikboot nog leven is klein' (Op1) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: 'Gebonk' gehoord in zoektocht naar vermiste onderzeeboot Titan Bekijk deze video » Breaking: 'Brokstukken gevonden in zoektocht Oceangate onderzeeër!' Bekijk deze video » Delen onderzeeër 'Titan' gevonden, ontploffing reden van dood passagiers Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's