Delen onderzeeër 'Titan' gevonden, ontploffing reden van dood passagiers

Delen onderzeeër 'Titan' gevonden, ontploffing reden van dood passagiers

Delen onderzeeër <em>'Titan'</em> gevonden, ontploffing reden van dood passagiers Donderdagavond is, tijdens een persconferentie, duidelijk geworden dat de passagiers van de 'Titan' onderzeeër niet meer in leven worden geacht. Specialisten van de Amerikaanse kustwacht hebben geconcludeerd dat de onderzeeër geëxplodeerd is. ExplosieDe explosie van de onderzeeër zou zo'n 45 minuten, na te water gaan, gebeurd zijn. Volgens een expert van de kustwacht werden er in totaal vijf stukken van de Titan gevonden. Een van die stukken wees volgens de kustwacht op een implosie van het vaartuig. De brokken zijn op minder dan vijfhonderd meter van de Titanic gevonden. De passagiers hebben de Titanic nooit kunnen zien. PassagiersIn totaal worden vijf mensen als overleden beschouwd. Hamish Harding is een Britse miljardair en avonturier, Shahzada Dawood is een Pakistaanse zakenman die samen met zijn zoon aan boord was. Verder zaten ook Paul-Henry Nargeolet (Franse Titanic expert) en Oceangate-oprichter Stockton Rush aan boord. Bekijk hieronder de volledige persconferentie. Bekijk ook Zeldzame beelden scheepswrak Titanicna 37 jaar openbaar (video) Bekijk deze video » Zoekactie naar vermiste onderzeeboot in Atlantisch Oceaan gaat door (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Video: Grootschalige zoekoperatie naar vermiste duikboot Titan bij Titanic Bekijk deze video » Vermiste Titanic-onderzeeër: dit zijn de 5 passagiers (video) Bekijk deze video » Wrakduiker: 'Kans dat passagiers Titanic-duikboot nog leven is klein' (Op1) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: 'Gebonk' gehoord in zoektocht naar vermiste onderzeeboot Titan Bekijk deze video » Breaking: 'Brokstukken gevonden in zoektocht Oceangate onderzeeër!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Delen onderzeeër 'Titan' gevonden, ontploffing reden van dood passagiers
Donderdag 22 juni 2023 om 21:12

Donderdagavond is, tijdens een persconferentie, duidelijk geworden dat de passagiers van de 'Titan' onderzeeër niet meer in leven worden geacht. Specialisten van de Amerikaanse kustwacht hebben geconcludeerd dat de onderzeeër geëxplodeerd is.

Explosie
De explosie van de onderzeeër zou zo'n 45 minuten, na te water gaan, gebeurd zijn. Volgens een expert van de kustwacht werden er in totaal vijf stukken van de Titan gevonden. Een van die stukken wees volgens de kustwacht op een implosie van het vaartuig. De brokken zijn op minder dan vijfhonderd meter van de Titanic gevonden. De passagiers hebben de Titanic nooit kunnen zien.

Passagiers
In totaal worden vijf mensen als overleden beschouwd. Hamish Harding is een Britse miljardair en avonturier, Shahzada Dawood is een Pakistaanse zakenman die samen met zijn zoon aan boord was. Verder zaten ook Paul-Henry Nargeolet (Franse Titanic expert) en Oceangate-oprichter Stockton Rush aan boord.

Bekijk hieronder de volledige persconferentie.

Actuele video's

Meer actuele video's