Breaking: 'Brokstukken gevonden in zoektocht Oceangate onderzeeër!'

Breaking: 'Brokstukken gevonden in zoektocht Oceangate onderzeeër!'

Breaking: 'Brokstukken gevonden in zoektocht Oceangate onderzeeër!' Bekijk hierboven: Alan zat al eerder aan boord van de vermiste onderzeeër. Bij de zoektocht naar de vermiste Titan-onderzeeër zijn brokstukken gevonden. Dat meldt de Amerikaanse kustwacht. De brokstukken werden aangetroffen in de buurt van het wrak van de Titanic. Bekijk gehele zoektocht naar vermiste duikboot bij Titanic (video) ZuurstofDonderdag was een belangrijke dag in de zoektocht naar de 'submersible'. De zuurstof, aan boord de onderzeeër, zou namelijk donderdagmiddag opraken. De kans dat de passagiers er levend uit zouden komen was nihil. Nu de brokstukken zijn gevonden lijkt overleving geen optie meer. BrokstukkenDe brokstukken zijn de eerste concrete vondst in de zoektocht naar de onderzeeër. Op dit moment is er nog geen officiële aankondiging dat de gevonden brokken van de onderzeeër zijn. Experts van de kustwacht analyseren de nieuwe informatie en houden later in de avond een persbijeenkomst. De brokstukken zijn gevonden in de buurt van de Titanic. Hoewel er nu brokstukken zijn gevonden, gaat de zoektocht vooralsnog door. Het aantal schepen en onderwaterrobots dat daaraan meewerkt, blijft voorlopig toenemen. BREAKING: U.S. Coast Guard says debris field discovered in search area for #OceanGate Titan submersible.#OceanGateSub pic.twitter.com/YGSbLZaMSO— José Díaz-Balart Reports (@JDBalartMSNBC) June 22, 2023 BREAKING: Debris field has been found near the Titanic, U.S. Coast Guard reports pic.twitter.com/YJrjfUYiOo— Intel Point Alert (@IntelPointAlert) June 22, 2023 BREAKING: Friend of two of the men missing on board the submersible confirms the debris found was "a landing frame and a rear cover from the submersible", after receiving WhatsApp message live on Sky News. Latest here: https://t.co/L29qKaj8nR? Sky 501 pic.twitter.com/JtqbuhBG6w— Sky News (@SkyNews) June 22, 2023 Bekijk hieronder het fragment van NOS Jeugdjournaal. Meer nieuws? Kijk hier alles terug van NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook Zoekactie naar vermiste onderzeeboot in Atlantisch Oceaan gaat door (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Video: Grootschalige zoekoperatie naar vermiste duikboot Titan bij Titanic Bekijk deze video » Vermiste Titanic-onderzeeër: dit zijn de 5 passagiers (video) Bekijk deze video » Wrakduiker: 'Kans dat passagiers Titanic-duikboot nog leven is klein' (Op1) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: 'Gebonk' gehoord in zoektocht naar vermiste onderzeeboot Titan Bekijk deze video »
Nieuws :
Breaking: 'Brokstukken gevonden in zoektocht Oceangate onderzeeër!'
Donderdag 22 juni 2023 om 18:01

Bekijk hierboven: Alan zat al eerder aan boord van de vermiste onderzeeër.

Bij de zoektocht naar de vermiste Titan-onderzeeër zijn brokstukken gevonden. Dat meldt de Amerikaanse kustwacht. De brokstukken werden aangetroffen in de buurt van het wrak van de Titanic.

Bekijk gehele zoektocht naar vermiste duikboot bij Titanic (video)

Zuurstof
Donderdag was een belangrijke dag in de zoektocht naar de 'submersible'. De zuurstof, aan boord de onderzeeër, zou namelijk donderdagmiddag opraken. De kans dat de passagiers er levend uit zouden komen was nihil. Nu de brokstukken zijn gevonden lijkt overleving geen optie meer.

Brokstukken
De brokstukken zijn de eerste concrete vondst in de zoektocht naar de onderzeeër. Op dit moment is er nog geen officiële aankondiging dat de gevonden brokken van de onderzeeër zijn. Experts van de kustwacht analyseren de nieuwe informatie en houden later in de avond een persbijeenkomst. De brokstukken zijn gevonden in de buurt van de Titanic. Hoewel er nu brokstukken zijn gevonden, gaat de zoektocht vooralsnog door. Het aantal schepen en onderwaterrobots dat daaraan meewerkt, blijft voorlopig toenemen.

Bekijk hieronder het fragment van NOS Jeugdjournaal. Meer nieuws? Kijk hier alles terug van NOS Jeugdjournaal.

Actuele video's

Meer actuele video's