Vanavond in Het Roer Om: zwembad heeft betonrot en is verzakt

Vanavond in Het Roer Om: zwembad heeft betonrot en is verzakt

Vanavond in <em>Het Roer Om</em>: zwembad heeft betonrot en is verzakt Bekijk in de video hierboven: drag queen-showbar is nog lang niet af (Het roer om) In Het Roer Om gaat het zwembad-proces niet helemaal zoals gepland en dat hadden ze niet verwacht. "De rand blijkt helemaal vol betonrot te zitten en zal moeten worden vernieuwd." En dat is niet het enige, alles is ook nog eens verzakt. Bekijk het fragment van Het roer om in de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het roer om is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Donderdag in Het Roer Om: Hoe is het nu met Antoon en Karina? 'Wij hebben stamppotdag' Bekijk deze video » Donderdag in Het Roer Om: Bas en Ingrid moeten gasten afbellen: 'KLOTEN' (video) Bekijk deze video » Drama in Het roer om: 5000 vierkante meter plastic en Kasper breekt drie vingers Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Het Roer Om: zwembad heeft betonrot en is verzakt
Vrijdag 23 juni 2023 om 14:54

Bekijk in de video hierboven: drag queen-showbar is nog lang niet af (Het roer om)

In Het Roer Om gaat het zwembad-proces niet helemaal zoals gepland en dat hadden ze niet verwacht. "De rand blijkt helemaal vol betonrot te zitten en zal moeten worden vernieuwd." En dat is niet het enige, alles is ook nog eens verzakt.

Bekijk het fragment van Het roer om in de video hieronder.

Het roer om is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's