RTL Boulevard: broer AH-verdachte zag steekpartij al aankomen (video)

RTL Boulevard: broer AH-verdachte zag steekpartij al aankomen (video)

Vrijdag 23 juni 2023 om 21:05

<em>RTL Boulevard</em>: broer AH-verdachte zag steekpartij al aankomen (video) De 56-jarige Jamel L. stak dinsdagochtend een medewerker van een Albert Heijn in Den Haag dood. Een daad die volgens zijn eigen familie voorkomen had kunnen worden. Al jarenlang was de geesteszieke en agressieve Jamel een tikkende tijdbom waar niemand zich raad mee wist. In 2016 kreeg hij nog een TBS-behandeling opgelegd op Curaçao. Maar telkens ontsprong Jamel de dans. Tot grote afschuw van zijn halfbroer Juner, die zijn verhaal doet bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard: broer AH-verdachte zag steekpartij al aankomen (video)

De 56-jarige Jamel L. stak dinsdagochtend een medewerker van een Albert Heijn in Den Haag dood. Een daad die volgens zijn eigen familie voorkomen had kunnen worden. Al jarenlang was de geesteszieke en agressieve Jamel een tikkende tijdbom waar niemand zich raad mee wist. In 2016 kreeg hij nog een TBS-behandeling opgelegd op Curaçao. Maar telkens ontsprong Jamel de dans. Tot grote afschuw van zijn halfbroer Juner, die zijn verhaal doet bij RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's