Willem Nijholt (88) overleden: 'Komt met voorrang de hemel binnen' (video)

Willem Nijholt (88) overleden: 'Komt met voorrang de hemel binnen' (video)

Vrijdag 23 juni 2023 om 20:55

Acteur Willem Nijholt is vrijdagochtend in zijn slaap op 88-jarige leeftijd overleden. Dat heeft een woordvoerder van de familie gemeld.

<em>Willem Nijholt</em> (88) overleden: 'Komt met voorrang de hemel binnen' (video) Acteur Willem Nijholt is vrijdagochtend in zijn slaap op 88-jarige leeftijd overleden. Dat heeft een woordvoerder van de familie gemeld. LoopbaanDe acteur kreeg vanaf de jaren zestig rollen in diverse producties, zoals de musical 'Irma la Douce' en 'De Stunt'. Ook op televisie was hij regelmatig te zien, in onder meer 'Oebele' en 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Terugkijken: Willem Nijholt zingt Het Dorp van Wim Sonneveld (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Willem Nijholt (88) overleden: 'Komt met voorrang de hemel binnen' (video)

Loopbaan
De acteur kreeg vanaf de jaren zestig rollen in diverse producties, zoals de musical 'Irma la Douce' en 'De Stunt'. Ook op televisie was hij regelmatig te zien, in onder meer 'Oebele' en 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's