Bekijk gender reveal Kourtney Kardashian en Travis Barker

Bekijk gender reveal Kourtney Kardashian en Travis Barker

Bekijk gender reveal <em>Kourtney Kardashian</em> en <em>Travis Barker</em> Kourtney Kardashian (44) onthult zwangerschap Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben het geslacht van hun aanstaande baby bekendgemaakt. Dat deed het getrouwde stel in een filmpje op Instagram. Bekijk de beelden van de gender reveal hierboven. DrumstelOp de beelden is te zien dat Travis achter een drumstel zit met Kourtney bij hem op schoot. Terwijl Travis een drumroffel speelt, zoenen hij en Kourtney elkaar in afwachting van de onthulling. Achter de twee schiet vervolgens blauwe confetti de lucht in, met luid gejoel van het aanwezige publiek als gevolg. Kourtney had al drie kinderen uit haar vorige relatie, de drummer (47) heeft twee kinderen met zijn ex-vrouw. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Gehaakte kleding is de musthave deze zomer Bekijk deze video » Kourtney Kardashian (44) onthult zwangerschap! Bekijk deze video »
Show :
Maandag 26 juni 2023 om 10:31

Kourtney Kardashian (44) onthult zwangerschap

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben het geslacht van hun aanstaande baby bekendgemaakt. Dat deed het getrouwde stel in een filmpje op Instagram. Bekijk de beelden van de gender reveal hierboven.

Drumstel
Op de beelden is te zien dat Travis achter een drumstel zit met Kourtney bij hem op schoot. Terwijl Travis een drumroffel speelt, zoenen hij en Kourtney elkaar in afwachting van de onthulling. Achter de twee schiet vervolgens blauwe confetti de lucht in, met luid gejoel van het aanwezige publiek als gevolg. Kourtney had al drie kinderen uit haar vorige relatie, de drummer (47) heeft twee kinderen met zijn ex-vrouw.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's