Nicolette Kluijver: 'Zo zit het nu tussen mij en mijn ex-man Joost' (Rooijakkers over de vloer)

Nicolette Kluijver: 'Zo zit het nu tussen mij en mijn ex-man Joost' (Rooijakkers over de vloer)

Maandag 26 juni 2023 om 10:40

Nicolette Kluijver woont tegenwoordig op Bonaire en haar ex-man Joost, woont een paar huizen verderop. Hoe is de huidige relatie tussen de twee? 'Vaak proberen mensen er een stempel op te plakken. Maar ik kan het ook niet uitleggen, we doen het gewoon helemaal op eigen manier', vertelt de presentatrice aan Art Rooijakkers.

'Toch soms nog bij elkaar?'
Die wil er eigenlijk toch wél een stempel op plakken: 'Ben je dan vrienden? Ben je dan exen? Ben je dan toch soms nog bij elkaar, hoe moet ik het zien?'

Het antwoord zie je hieronder, in het fragment van Rooijakkers over de vloer

Nicolette Kluijver: 'Zo zit het nu tussen mij en mijn ex-man Joost' (<em>Rooijakkers over de vloer</em>) Nicolette Kluijver woont tegenwoordig op Bonaire en haar ex-man Joost, woont een paar huizen verderop. Hoe is de huidige relatie tussen de twee? 'Vaak proberen mensen er een stempel op te plakken. Maar ik kan het ook niet uitleggen, we doen het gewoon helemaal op eigen manier', vertelt de presentatrice aan Art Rooijakkers. 'Toch soms nog bij elkaar?'Die wil er eigenlijk toch wél een stempel op plakken: 'Ben je dan vrienden? Ben je dan exen? Ben je dan toch soms nog bij elkaar, hoe moet ik het zien?' Het antwoord zie je hieronder, in het fragment van Rooijakkers over de vloer Bekijk ook Zien: Nicolette Kluijver openhartig over verlies vierde kindje door longkanker Bekijk deze video » Video: Danielle Oerlemans viert 50e verjaardag in Amsterdam Bekijk deze video » Shownieuws: huis van Lieke van Lexmond, Gordon, Roy Donders of Nicolette Kluijver kopen? Bekijk deze video »
TV :
Nicolette Kluijver: 'Zo zit het nu tussen mij en mijn ex-man Joost' (Rooijakkers over de vloer)

Actuele video's

Meer actuele video's