Zangeres Shirma Rouse in tranen om weggegooide tuinkussens: "Wat moet ik doen?"

Zangeres Shirma Rouse in tranen om weggegooide tuinkussens: "Wat moet ik doen?"

Zangeres <em>Shirma Rouse</em> in tranen om weggegooide tuinkussens: &quot;Wat moet ik doen?&quot; Video: Berget Lewis en Shirma Rouse te gast in Project Rembrandt Shirma Rouse vraagt haar volgers om hulp. De zangeres heeft haar tuin aangepakt, maar tijdens het verbouwen en weggooien van puin, is perongeluk de zak met hoezen van haar tuinset bij het vuil gezet. Ze is radeloos tot tranen toe. Bekijk de video hierboven. Gemeente helpt nietShirma heeft Gemeente Rotterdam gebeld om te vragen of er vuil uit de container gehaald kan worden, maar helaas... Dit kan niet. Nu heeft de zangeres een mooie tuinset maar zonder hoezen: "Wat moet ik doen?", vraagt ze aan haar volgers. Bekijk de Shownieuws-video met Shirma Rouse over haar verloren tuinkussens hierboven. Bekijk ook Zo kon je het familielid van Shirma Rouse raden in DNA singers Bekijk deze video » Tijd Voor MAX: Shirma Rouse en Orkest Koninklijke Luchtmacht spelen Soul Serenade (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 26 juni 2023 om 11:01

Video: Berget Lewis en Shirma Rouse te gast in Project Rembrandt

Shirma Rouse vraagt haar volgers om hulp. De zangeres heeft haar tuin aangepakt, maar tijdens het verbouwen en weggooien van puin, is perongeluk de zak met hoezen van haar tuinset bij het vuil gezet. Ze is radeloos tot tranen toe. Bekijk de video hierboven.

Gemeente helpt niet
Shirma heeft Gemeente Rotterdam gebeld om te vragen of er vuil uit de container gehaald kan worden, maar helaas... Dit kan niet. Nu heeft de zangeres een mooie tuinset maar zonder hoezen: "Wat moet ik doen?", vraagt ze aan haar volgers.

Bekijk de Shownieuws-video met Shirma Rouse over haar verloren tuinkussens hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's