Nederland daalt 16 plekken op ranglijst kinderrechten: 'Lange wachtlijsten jeugdzorg'

Nederland daalt 16 plekken op ranglijst kinderrechten: 'Lange wachtlijsten jeugdzorg'

<em>Nederland</em> daalt 16 plekken op ranglijst <em>kinderrechten</em>: 'Lange wachtlijsten jeugdzorg' Uit het recente rapport van kinderrechtenorganisatie KidsRights blijkt dat Nederland aanzienlijk lager scoort op het gebied van kinderrechten. Op de internationale KidsRights Index zijn we maar liefst 16 plaatsen gezakt, waardoor Nederland voor het eerst buiten de top tien valt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mooie beelden: Maarten van der Weijden wandelt finish over met vrouw en kinderen (video) Bekijk deze video » Video: 21-jarige man uit AZC gered na onderwaterverdwijning in Zuiderplas Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 26 juni 2023 om 15:22

Uit het recente rapport van kinderrechtenorganisatie KidsRights blijkt dat Nederland aanzienlijk lager scoort op het gebied van kinderrechten. Op de internationale KidsRights Index zijn we maar liefst 16 plaatsen gezakt, waardoor Nederland voor het eerst buiten de top tien valt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's