Video: 21-jarige man uit AZC gered na onderwaterverdwijning in Zuiderplas

Video: 21-jarige man uit AZC gered na onderwaterverdwijning in Zuiderplas

Maandag 26 juni 2023 om 14:40

Een 21-jarige man, afkomstig uit het AZC in Schijndel, is zondagavond na een zoekactie van ruim een half uur door een duikteam van de brandweer uit het water van de Zuiderplas in Den Bosch gered. De man was samen met een vriend aan het zwemmen toen hij plotseling onder water verdween.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>21-jarige man</em> uit <em>AZC</em> gered na onderwaterverdwijning in <em>Zuiderplas</em> Een 21-jarige man, afkomstig uit het AZC in Schijndel, is zondagavond na een zoekactie van ruim een half uur door een duikteam van de brandweer uit het water van de Zuiderplas in Den Bosch gered. De man was samen met een vriend aan het zwemmen toen hij plotseling onder water verdween. Tekst gaat verder onder de video. Succesvolle reanimatieRond 22.30 uur werden de hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter, gealarmeerd en begon er een intensieve zoekactie. Na ongeveer dertig minuten vonden duikers van de brandweer het slachtoffer op de bodem van de Zuiderplas. Na succesvolle reanimatie werd de man in kritieke toestand overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Kind vermist en levenloos aangetroffen bij recreatiegebied in Friesland Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietsster (81) in Westerbork overlijdt na aanrijding (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Succesvolle reanimatie
Rond 22.30 uur werden de hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter, gealarmeerd en begon er een intensieve zoekactie. Na ongeveer dertig minuten vonden duikers van de brandweer het slachtoffer op de bodem van de Zuiderplas. Na succesvolle reanimatie werd de man in kritieke toestand overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's