Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het einde van de verbouwing van pension Code Rosé is in Chateau Meiland nog steeds niet in zicht. Maandag 26 juni zie je hoe de problemen zich opstapelen en hoe Erica Meiland onder vuur komt te liggen bij haar gezin. Alle fragmenten uit deze uitzending Martien Meiland boos op Erica: "Niet meer achter de coulissen werken!" Bekijk deze video » Opstartproblemen in Chateau Meiland: "Iedereen krijgt verplicht een babybed" Bekijk deze video » Chaos en problemenDe Meilandjes ploeteren maar door met de verbouwing van Code Rosé, de opening van het pension is zelfs met drie weken uitgesteld. Het grote aantal boekingen leidt tot technische problemen met de website. De gasten krijgen bijvoorbeeld flessen champagne op hun rekening die ze niet hebben besteld. En dan blijkt ook nog eens dat de huistelefoon is doorgeschakeld naar Erica’s privénummer. Dit zorgt voor nog meer chaos die ze in Chateau Meiland niet kunnen gebruiken… Drukt Martien Erica met neus op de feiten?Ondertussen krijgt Erica kritiek van haar familie, omdat ze 'verfontwijkend gedrag' vertoont. Erica vindt zelf dat ze met allerlei zeer belangrijke zaken bezig is, maar Maxime en Montana denken hier duidelijk anders over. Martien moet actie ondernemen en Erica hierop aanspreken. Daarnaast heeft Maxime een nieuw huisdier dat nogal wat aandacht vraagt, de Franse buldog Hummer. De hond is nog niet zindelijk en poept het hele pension onder. Leroy krijgt de taak om alles op te ruimen.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 26 June 2023 om 21:37

Het einde van de verbouwing van pension Code Rosé is in Chateau Meiland nog steeds niet in zicht. Maandag 26 juni zie je hoe de problemen zich opstapelen en hoe Erica Meiland onder vuur komt te liggen bij haar gezin.

Chaos en problemen
De Meilandjes ploeteren maar door met de verbouwing van Code Rosé, de opening van het pension is zelfs met drie weken uitgesteld. Het grote aantal boekingen leidt tot technische problemen met de website. De gasten krijgen bijvoorbeeld flessen champagne op hun rekening die ze niet hebben besteld. En dan blijkt ook nog eens dat de huistelefoon is doorgeschakeld naar Erica’s privénummer. Dit zorgt voor nog meer chaos die ze in Chateau Meiland niet kunnen gebruiken…

Drukt Martien Erica met neus op de feiten?
Ondertussen krijgt Erica kritiek van haar familie, omdat ze 'verfontwijkend gedrag' vertoont. Erica vindt zelf dat ze met allerlei zeer belangrijke zaken bezig is, maar Maxime en Montana denken hier duidelijk anders over. Martien moet actie ondernemen en Erica hierop aanspreken. Daarnaast heeft Maxime een nieuw huisdier dat nogal wat aandacht vraagt, de Franse buldog Hummer. De hond is nog niet zindelijk en poept het hele pension onder. Leroy krijgt de taak om alles op te ruimen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's