Opstartproblemen in Chateau Meiland: "Iedereen krijgt verplicht een babybed"

Opstartproblemen in Chateau Meiland: "Iedereen krijgt verplicht een babybed"

Opstartproblemen in <em>Chateau Meiland</em>: &quot;Iedereen krijgt verplicht een babybed&quot; Zie hierboven: dochters Claire en Vivé rennen naar papa Leroy op vliegveld Er zijn wat kleine opstartproblemen bij de Meilandjes. Dat laat Maxime Meiland weten terwijl ze druk bezig is achter haar laptop. "Iedereen kreeg verplicht een babybed en een fles drank", lacht ze. Maxime had iets verkeerd gedaan aan de achterkant van de website. Hopelijk gaan de reserveringen na dit probleempje weer goed? Bekijk het fragment in de Instagrampost hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: Vivé zet haar eerste stapjes Bekijk deze video » Meilandjes reageren op vermeend kort geding van Caroline: 'Dagje naar de rechtbank Bekijk deze video »
TV :
Opstartproblemen in Chateau Meiland: "Iedereen krijgt verplicht een babybed"

Zie hierboven: dochters Claire en Vivé rennen naar papa Leroy op vliegveld

Er zijn wat kleine opstartproblemen bij de Meilandjes. Dat laat Maxime Meiland weten terwijl ze druk bezig is achter haar laptop. "Iedereen kreeg verplicht een babybed en een fles drank", lacht ze. Maxime had iets verkeerd gedaan aan de achterkant van de website. Hopelijk gaan de reserveringen na dit probleempje weer goed? Bekijk het fragment in de Instagrampost hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV