Martien Meiland boos op Erica: "Niet meer achter de coulissen werken!"

Martien Meiland boos op Erica: "Niet meer achter de coulissen werken!"

<em>Martien Meiland</em> boos op <em>Erica</em>: &quot;Niet meer achter de coulissen werken!&quot; Erica trekt Martien's houding niet meer, bekijk de video hierboven Erica mag niet meer van Martien achter de coulissen werken. Hij heeft haar nog geen een keer met een kwast in haar handen zien staan. Martien is het zat. SchilderwerkErica komt voor zichzelf op en laat weten dat ze andere dingen aan het doen is en dat dat schilderwerk wel later komt. Uiteindelijk kiezen ze ervoor om samen even een pauze in te lassen en iets te gaan drinken. Bekijk het fragment in de video hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook ZIEN: Dochters Claire en Vivé rennen naar papa Leroy op vliegveld Bekijk deze video » Meilandjes reageren op vermeend kort geding van Caroline: 'Dagje naar de rechtbank Bekijk deze video »
TV :
Martien Meiland boos op Erica: "Niet meer achter de coulissen werken!"
Monday 26 June 2023 om 13:20

Erica trekt Martien's houding niet meer, bekijk de video hierboven

Erica mag niet meer van Martien achter de coulissen werken. Hij heeft haar nog geen een keer met een kwast in haar handen zien staan. Martien is het zat.

Schilderwerk
Erica komt voor zichzelf op en laat weten dat ze andere dingen aan het doen is en dat dat schilderwerk wel later komt. Uiteindelijk kiezen ze ervoor om samen even een pauze in te lassen en iets te gaan drinken. Bekijk het fragment in de video hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's