Veel onvrede en boosheid van Amelanders over de nieuwe versoberde dienstregeling

Veel onvrede en boosheid van Amelanders over de nieuwe versoberde dienstregeling

Sinds dinsdag vaart de rederij, die de boot vaart van het vaste land naar Ameland, met een versoberde dienstregeling. Je kunt vanaf nu niet meer zonder reserving op de boot naar Ameland, dit kon eerder wel. Bewoners zijn heel erg boos op de beslissing. "Er worden dingen geroepen die niet waar zijn" zegt een bewonder van het eiland.

Veel onvrede en boosheid van <em>Amelanders</em> over de nieuwe <em>versoberde</em> dienstregeling Sinds dinsdag vaart de rederij, die de boot vaart van het vaste land naar Ameland, met een versoberde dienstregeling. Je kunt vanaf nu niet meer zonder reserving op de boot naar Ameland, dit kon eerder wel. Bewoners zijn heel erg boos op de beslissing. "Er worden dingen geroepen die niet waar zijn" zegt een bewonder van het eiland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: bebloede man rent over de daken in Deventer en valt door zonnescherm Bekijk deze video » Opmerkelijke beelden: fietsende vrouw aangereden door politiewagen in Ospel Bekijk deze video » Zien: Geert Wilders woedend over asielbeleid en haalt uit naar minister Dilan Yesilgöz Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's