Opmerkelijke beelden: fietsende vrouw aangereden door politiewagen in Ospel

Opmerkelijke beelden: fietsende vrouw aangereden door politiewagen in Ospel

Dinsdag 27 juni 2023 om 15:13

Op dinsdag rond 10:25 uur vond er een opmerkelijk verkeersongeval plaats in Ospel, waarbij een fietser werd geschept door een politieauto. Het slachtoffer, een fietsster, raakte gewond bij het ongeval en ontving direct hulp van voorbijgangers en de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Opmerkelijke beelden: <em>fietsende vrouw</em> aangereden door <em>politiewagen</em> in <em>Ospel</em> Op dinsdag rond 10:25 uur vond er een opmerkelijk verkeersongeval plaats in Ospel, waarbij een fietser werd geschept door een politieauto. Het slachtoffer, een fietsster, raakte gewond bij het ongeval en ontving direct hulp van voorbijgangers en de politie. Tekst gaat verder onder de video. OnderzoekOm de oorzaak van het ongeval te onderzoeken, zal er een onderzoek worden ingesteld. Als gevolg hiervan blijft de betreffende kruising enige tijd afgesloten voor verkeer. Politiemensen uit een andere politie-eenheid zullen het onderzoek naar de toedracht van het ongeval verrichten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: fietsster (81) in Westerbork overlijdt na aanrijding (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ernstig ongeluk bij Coevorden, meerdere gewonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Onderzoek
Om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken, zal er een onderzoek worden ingesteld. Als gevolg hiervan blijft de betreffende kruising enige tijd afgesloten voor verkeer. Politiemensen uit een andere politie-eenheid zullen het onderzoek naar de toedracht van het ongeval verrichten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's