Video: bebloede man rent over de daken in Deventer en valt door zonnescherm

Video: bebloede man rent over de daken in Deventer en valt door zonnescherm

Video: <em>bebloede</em> man rent over de daken in <em>Deventer</em> en valt door zonnescherm Hart van Nederland: 54-jarige man in Amsterdam-Noord in gezicht gestoken Een bizar incident in Deventer maandagavond. In de achtertuin van hun woning aan de Bekkumerstraat troffen de bewoners een bebloede man zwaargewond aan. De man zou kort daarvoor al bloedend over meerdere daken zijn gelopen en in een andere achtertuin door een zonnescherm zijn gezakt. Zie beelden van de tuin en daken in de Hart van Nederland-video hierboven. Ramen besmeurd met bloedDe zwaargewonde man is per helikopter naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.Buurtbewoners vertellen aan een correspondent ter plaatse dat de man op een plat dak stond aan de achterkant van een woning aan de Ramelstraat. "Hij zou een mes in zijn handen hebben gehad. De ramen en raamkozijnen aan de buitenkant van die woning zijn besmeurd met bloed", laat Hart van Nederland weten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook ZIEK: 73-jarige man uit Pijnacker geslagen en omver getrapt door aso-jeugd (video) Bekijk deze video » Zie pijnlijk moment voor Helene Fischer: gewond door trapeze Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 27 juni 2023 om 09:03

Hart van Nederland: 54-jarige man in Amsterdam-Noord in gezicht gestoken

Een bizar incident in Deventer maandagavond. In de achtertuin van hun woning aan de Bekkumerstraat troffen de bewoners een bebloede man zwaargewond aan. De man zou kort daarvoor al bloedend over meerdere daken zijn gelopen en in een andere achtertuin door een zonnescherm zijn gezakt. Zie beelden van de tuin en daken in de Hart van Nederland-video hierboven.

Ramen besmeurd met bloed
De zwaargewonde man is per helikopter naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.
Buurtbewoners vertellen aan een correspondent ter plaatse dat de man op een plat dak stond aan de achterkant van een woning aan de Ramelstraat. "Hij zou een mes in zijn handen hebben gehad. De ramen en raamkozijnen aan de buitenkant van die woning zijn besmeurd met bloed", laat Hart van Nederland weten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's