Zien: Geert Wilders woedend over asielbeleid en haalt uit naar minister Dilan Yesilgöz

Zien: Geert Wilders woedend over asielbeleid en haalt uit naar minister Dilan Yesilgöz

Zien: <em>Geert Wilders</em> woedend over <em>asielbeleid</em> en haalt uit naar <em>minister Dilan Yesilgöz</em> Tijdens het vragenuur richt Geert Wilders zich scherp tot de minister van Justitie & Veiligheid Dilan Yesilgöz (VVD). Met name het asielbeleid van het kabinet krijgt de nodige kritiek van de PVV-voorman. Tekst gaat verder onder de video. 'U heeft geen idee wat er speelt'Geert Wilders beweert de afgelopen week vele dorpen te hebben bezocht die naar zijn zeggen 'volgepropt worden met AZC's'. Daarnaast vertelt de PVV-voorman gesproken te hebben met de inwoners van Ter Apel. Hij richt zich tot de minister en zegt: "U heeft geen idee wat er speelt". Met name het asielbeleid van het kabinet kan rekenen op de nodige kritiek van Wilders. Bekijk de video's van De Telegraaf en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook HLF8: heftige discussie over Nederlands asielbeleid, ''Het is een teringzooi'' Bekijk deze video » Staatssecretaris Van der Burg over asielbeleid: 'De boel is niet op orde' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Geert Wilders woedend over asielbeleid en haalt uit naar minister Dilan Yesilgöz
Dinsdag 27 juni 2023 om 16:57

Tijdens het vragenuur richt Geert Wilders zich scherp tot de minister van Justitie & Veiligheid Dilan Yesilgöz (VVD). Met name het asielbeleid van het kabinet krijgt de nodige kritiek van de PVV-voorman.

Tekst gaat verder onder de video.

'U heeft geen idee wat er speelt'
Geert Wilders beweert de afgelopen week vele dorpen te hebben bezocht die naar zijn zeggen 'volgepropt worden met AZC's'. Daarnaast vertelt de PVV-voorman gesproken te hebben met de inwoners van Ter Apel. Hij richt zich tot de minister en zegt: "U heeft geen idee wat er speelt". Met name het asielbeleid van het kabinet kan rekenen op de nodige kritiek van Wilders.

Bekijk de video's van De Telegraaf en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's