Bekijk de beelden: Mart Hoogkamer zet volledige interieur te koop

Bekijk de beelden: Mart Hoogkamer zet volledige interieur te koop

Woensdag 28 juni 2023 om 16:52

Mart Hoogkamer, die zich een tijdje uit de schijnwerpers heeft teruggetrokken vanwege een burn-out, staat niet alleen in zijn professionele leven voor een bijzondere tijd, maar ook privé. De langverwachte verhuizing lijkt nu eindelijk werkelijkheid te worden, aangezien zijn vriendin het volledige interieur te koop heeft aangeboden.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>Mart Hoogkamer</em> zet volledige <em>interieur</em> te koop Mart Hoogkamer, die zich een tijdje uit de schijnwerpers heeft teruggetrokken vanwege een burn-out, staat niet alleen in zijn professionele leven voor een bijzondere tijd, maar ook privé. De langverwachte verhuizing lijkt nu eindelijk werkelijkheid te worden, aangezien zijn vriendin het volledige interieur te koop heeft aangeboden. Tekst gaat verder onder de video. Interieur Mart HoogkamerIn juli 2022 kochten Mart en Jennifer samen een huis in Rijnsburg, dat ze sindsdien uitgebreid hebben laten renoveren. Opvallend genoeg blijkt hun toekomstige interieur een complete verandering te ondergaan, aangezien Jennifer onder andere de bank, tv-kast, stoelen en tafels te koop heeft gezet. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: zo ziet het nieuwe huis van Mart Hoogkamer eruit (video) Bekijk deze video » Zien: Mart Hoogkamer moet poepen van de zenuwen Bekijk deze video » Mart Hoogkamer neemt rust en stopt met zijn optredens (video) Bekijk deze video »
TV :

Interieur Mart Hoogkamer
In juli 2022 kochten Mart en Jennifer samen een huis in Rijnsburg, dat ze sindsdien uitgebreid hebben laten renoveren. Opvallend genoeg blijkt hun toekomstige interieur een complete verandering te ondergaan, aangezien Jennifer onder andere de bank, tv-kast, stoelen en tafels te koop heeft gezet.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's