Ongemakkelijke beelden: Peter Gillis stelt vriendin Wendy voor aan Mieke en Johnny

Ongemakkelijke beelden: Peter Gillis stelt vriendin Wendy voor aan Mieke en Johnny

Woensdag 28 juni 2023 om 17:30

Nieuwkomer Wendy valt goed in de smaak bij de familie Gillis, daarom vindt Peter het tijd om haar voor te stellen aan zijn beste vrienden. Mieke en Johnny mogen haar ontmoeten, maar zij hebben zelf ook een verrassing.

Tekst gaat verder onder de video.

Ongemakkelijke beelden: <em>Peter Gillis</em> stelt vriendin <em>Wendy</em> voor aan <em>Mieke</em> en <em>Johnny</em> Nieuwkomer Wendy valt goed in de smaak bij de familie Gillis, daarom vindt Peter het tijd om haar voor te stellen aan zijn beste vrienden. Mieke en Johnny mogen haar ontmoeten, maar zij hebben zelf ook een verrassing. Tekst gaat verder onder de video. Verassing Mieke en JohnnyMieke en Johnny hebben de afgelopen tijd veel pijn en moeite gestoken in hun videoclip, en ze willen het resultaat graag delen met Peter en zijn nieuwe vriendin Wendy. Ondertussen maakt Mieke wat popcorn klaar in de magnetron, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Verassing Mieke en Johnny
Mieke en Johnny hebben de afgelopen tijd veel pijn en moeite gestoken in hun videoclip, en ze willen het resultaat graag delen met Peter en zijn nieuwe vriendin Wendy. Ondertussen maakt Mieke wat popcorn klaar in de magnetron, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's