Emotionele beelden: Yolanthe Cabau neemt afscheid van zoontje Xess Xava

Emotionele beelden: Yolanthe Cabau neemt afscheid van zoontje Xess Xava

Woensdag 28 juni 2023 om 17:54

Een emotioneel afscheid voor Yolanthe Cabau en haar zoontje Xess Xava. De actrice heeft haar koffers gepakt om te gaan werken in het buitenland en laat via Instagram weten dat ze haar zoontje drie dagen moet missen. Deze keer reist Xess dus niet met haar mee, wat resulteert in de volgende ontroerende beelden.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele beelden: <em>Yolanthe Cabau</em> neemt afscheid van <em>zoontje Xess Xava</em> Een emotioneel afscheid voor Yolanthe Cabau en haar zoontje Xess Xava. De actrice heeft haar koffers gepakt om te gaan werken in het buitenland en laat via Instagram weten dat ze haar zoontje drie dagen moet missen. Deze keer reist Xess dus niet met haar mee, wat resulteert in de volgende ontroerende beelden. Tekst gaat verder onder de video. Gebroken sleutelbeenBegin mei kwam het nieuws naar buiten dat zoontje Xess Xava zichzelf had bezeerd tijdens een voetbalwedstrijd. Yolanthe nam haar volgers via Instagram mee naar het ziekenhuis en al snel bleek het te gaan om een breuk in het sleutelbeen. "Hij bleef zeggen dat het goed met hem ging, omdat hij me niet bezorgd wilde maken," deelde ze. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wesley Sneijder heeft hoop op hereniging met Yolanthe niet opgegeven (video) Bekijk deze video » Yolanthe trots op pianospelende Xess Xava: 'Zo cute' (video) Bekijk deze video » Wesley Sneijder reageert op roddels over nieuwe liefde, 'jij weet meer dan ik' Bekijk deze video »
Viral :
Emotionele beelden: Yolanthe Cabau neemt afscheid van zoontje Xess Xava

Gebroken sleutelbeen
Begin mei kwam het nieuws naar buiten dat zoontje Xess Xava zichzelf had bezeerd tijdens een voetbalwedstrijd. Yolanthe nam haar volgers via Instagram mee naar het ziekenhuis en al snel bleek het te gaan om een breuk in het sleutelbeen. "Hij bleef zeggen dat het goed met hem ging, omdat hij me niet bezorgd wilde maken," deelde ze.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's