Zoontje Yolanthe Cabau breekt sleutelbeen en vraagt of hij nog wel mag voetballen (Shownieuws)

Zoontje Yolanthe Cabau breekt sleutelbeen en vraagt of hij nog wel mag voetballen (Shownieuws)

Donderdag 4 mei 2023 om 10:56

Op Instagram deelt Yolanthe Cabau een bezoek aan het ziekenhuis nadat zoontje Xess Xava bij een val tijdens het voetballen op zijn schouder terecht is gekomen. Shownieuws toont de beelden. Xess Xava verheugt zich op het maken van de röntgenfoto's want dan ziet hij zijn botten. Als blijkt dat hij zijn sleutelbeen heeft gebroken, komen zijn genen duidelijk naar voren. "Kan ik dan nog wel voetballen?", vraagt Xess Xava ongerust.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zoontje <em>Yolanthe Cabau</em> breekt sleutelbeen en vraagt of hij nog wel mag voetballen (<em>Shownieuws</em>) Op Instagram deelt Yolanthe Cabau een bezoek aan het ziekenhuis nadat zoontje Xess Xava bij een val tijdens het voetballen op zijn schouder terecht is gekomen. Shownieuws toont de beelden. Xess Xava verheugt zich op het maken van de röntgenfoto's want dan ziet hij zijn botten. Als blijkt dat hij zijn sleutelbeen heeft gebroken, komen zijn genen duidelijk naar voren. "Kan ik dan nog wel voetballen?", vraagt Xess Xava ongerust. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: sexy Yolanthe gaat los op Coachella-festival (video) Bekijk deze video » Beelden van een geëmotioneerde Yolanthe Cabau in Shownieuws Bekijk deze video » Yolanthe en Monica bloednerveus door StukTV-trio in Het Jachtseizoen: "Plankgas!" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's