Politie houdt boeren tegen: protestmars vanaf Malieveld naar Tweede Kamer tegengehouden

Politie houdt boeren tegen: protestmars vanaf Malieveld naar Tweede Kamer tegengehouden

Donderdag 29 juni 2023 om 16:51

De boeren en demonstranten die op het Malieveld protesteerden, werden door de politie tegengehouden op weg naar de tijdelijke Tweede Kamer op de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Ondanks de aanwezigheid van politiebusjes en agenten voor het Centraal Station slaagden de demonstranten er niet in het Kamergebouw te bereiken.

Tekst gaat verder onder de video.

Politie houdt boeren tegen: protestmars vanaf <em>Malieveld</em> naar <em>Tweede Kamer</em> tegengehouden De boeren en demonstranten die op het Malieveld protesteerden, werden door de politie tegengehouden op weg naar de tijdelijke Tweede Kamer op de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Ondanks de aanwezigheid van politiebusjes en agenten voor het Centraal Station slaagden de demonstranten er niet in het Kamergebouw te bereiken. Tekst gaat verder onder de video. BoerenprotestEr deden zich geen gevechten of rellen voor en er waren alleen voetgangers aanwezig, geen tractoren. De demonstranten wilden de publieke tribune betreden om het landbouwdebat bij te wonen. Hoewel dit in principe is toegestaan, was de groep waarschijnlijk te groot voor de publieke tribune van de Tweede Kamer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Farmers Defence Force over afwezigheid Caroline: "Van wie denk je dat ze die eerste zetel gekregen heeft" Bekijk deze video » Voorzitter van FDF is positief over lekken CDA-telefoonnummers, 'maar ik was het niet!' Bekijk deze video »
Nieuws :

Boerenprotest
Er deden zich geen gevechten of rellen voor en er waren alleen voetgangers aanwezig, geen tractoren. De demonstranten wilden de publieke tribune betreden om het landbouwdebat bij te wonen. Hoewel dit in principe is toegestaan, was de groep waarschijnlijk te groot voor de publieke tribune van de Tweede Kamer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's