Noodbevel om boerenprotest: trekkers Farmers Defence Force al op weg naar Den Haag (video)

Noodbevel om boerenprotest: trekkers Farmers Defence Force al op weg naar Den Haag (video)

Donderdag 29 juni 2023 om 09:54

In Den Haag is een noodbevel afgekondigd in verband met het boerenprotest. Op beeld is te zien dat er donderdagochtend al trekkers op weg zijn naar Den Haag, nadat Farmers Defence Force (FDF) heeft aangekondigd te gaan demonstreren.

Lees verder onder de video.

Noodbevel om <em>boerenprotest</em>: trekkers Farmers Defence Force al op weg naar Den Haag (video) In Den Haag is een noodbevel afgekondigd in verband met het boerenprotest. Op beeld is te zien dat er donderdagochtend al trekkers op weg zijn naar Den Haag, nadat Farmers Defence Force (FDF) heeft aangekondigd te gaan demonstreren. Lees verder onder de video. Caroline van der Plas (BBB) gaat spreken bij protestDonderdagmiddag is er een debat in de Tweede Kamer over de onderhandelingen rond het landbouwakkoord, die vorige week zijn mislukt en gestaakt. De boeren zijn boos omdat ze zich niet gehoord voelen en hun belangen door politiek Den Haag aan de kant zouden worden geschoven in het stikstofdebat. Daarom gaan de boeren weer protesteren. Naast FDF-voorman Mark van den Oever zullen ook Kamerleden zoals Caroline van der Plas (BBB) en Wybren van Haga (BVNL) hierbij spreken. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas had terugtrekking door LTO wel zien aankomen (video) Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek pakt Sjaak van der Tak (LTO) aan om weglopen van onderhandelingen Bekijk deze video » Boeren komen donderdag met duizenden trekkers naar Den Haag, 'houdt rekening met blokkades' Bekijk deze video »
Nieuws :
Noodbevel om boerenprotest: trekkers Farmers Defence Force al op weg naar Den Haag (video)

Caroline van der Plas (BBB) gaat spreken bij protest
Donderdagmiddag is er een debat in de Tweede Kamer over de onderhandelingen rond het landbouwakkoord, die vorige week zijn mislukt en gestaakt. De boeren zijn boos omdat ze zich niet gehoord voelen en hun belangen door politiek Den Haag aan de kant zouden worden geschoven in het stikstofdebat. Daarom gaan de boeren weer protesteren. Naast FDF-voorman Mark van den Oever zullen ook Kamerleden zoals Caroline van der Plas (BBB) en Wybren van Haga (BVNL) hierbij spreken.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's