Stijn tegen Paula in Lang Leve de Liefde: 'Innerlijk is niet te neuken'

Stijn tegen Paula in Lang Leve de Liefde: 'Innerlijk is niet te neuken'

Paula en Stijn zitten samen in de jacuzzi in Lang Leven de Liefde. Paula is benieuwd naar de gedachte van haar date toen zij binnen kwam lopen. Stijn is hier heel duidelijk in: “Je was niet per se mijn type.” De blonde vrouw laat vervolgens weten dat zij innerlijk belangrijker vindt, Stijn reageert hierop: “Innerlijk is niet te neuken.”

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Stijn tegen Paula in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Innerlijk is niet te neuken' Paula en Stijn zitten samen in de jacuzzi in Lang Leven de Liefde. Paula is benieuwd naar de gedachte van haar date toen zij binnen kwam lopen. Stijn is hier heel duidelijk in: “Je was niet per se mijn type.” De blonde vrouw laat vervolgens weten dat zij innerlijk belangrijker vindt, Stijn reageert hierop: “Innerlijk is niet te neuken.” Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Ron in Lang Leve de Liefde: 'Ik zie het flirten nog niet als ze naakt voor me staan' Bekijk deze video » Bert vuurt met complimentjes, Monique moet ervan blozen (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Sabine vertelt in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb een beetje een voetfetisj' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: wordt de baard van Ron, Sabine te veel? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's