Zus van Bert kritisch over Monique waar ze naast zit, 'echt wennen' (Lang Leve de Liefde)

Zus van Bert kritisch over Monique waar ze naast zit, 'echt wennen' (Lang Leve de Liefde)

De zus van Bert komt langs in Lang Leve de Liefde. Bert is natuurlijk benieuwd wat zij van zijn date Monique vindt, maar dat blijkt een moeilijke vraag te zijn. "Ze komt leuk over, maar... Het is echt wennen", zegt de zus van Bert waar Monique naast zit.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Zus van Bert kritisch over <em>Monique</em> waar ze naast zit, 'echt wennen' <em>(Lang Leve de Liefde)</em> De zus van Bert komt langs in Lang Leve de Liefde. Bert is natuurlijk benieuwd wat zij van zijn date Monique vindt, maar dat blijkt een moeilijke vraag te zijn. "Ze komt leuk over, maar... Het is echt wennen", zegt de zus van Bert waar Monique naast zit. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bert vuurt met complimentjes, Monique moet ervan blozen (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Sabine vertelt in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb een beetje een voetfetisj' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: wordt de baard van Ron, Sabine te veel? Bekijk deze video » Stijn tegen Paula in Lang Leve de Liefde: 'Innerlijk is niet te neuken' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's