Marcel van Roosmalen tijdens laatste Marcel & Gijs: 'Eindelijk afgelopen!' (video)

Marcel van Roosmalen tijdens laatste Marcel & Gijs: 'Eindelijk afgelopen!' (video)

Vrijdag 30 juni 2023 om 23:58

Marcel van Roosmalen tijdens laatste <em>Marcel &amp; Gijs</em>: 'Eindelijk afgelopen!' (video) Hierboven zie je een fragment van Marcel & Gijs van vrijdag 30 juni. Je kan de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl. De vier weken zijn vliegensvlug voorbij gegaan. Vrijdag was de laatste uitzending van Marcel & Gijs. Een maand lang schitterden ze bij Talpa, zoals ze zelf zeggen, maar nu zit het erop. 'Eindelijk.' TerugblikTijdens de laatste aflevering van Marcel & Gijs was Jeroen Pauw te gast. Samen blikten ze terug op de afgelopen vier weken én namen ze natuurlijk het nieuws van de dag door. Vooral Marcel van Roosmalen is opgelucht dat het erop zit. Marcel & Gijs was iedere werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment van Marcel & Gijs van vrijdag 30 juni. Je kan de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl.

De vier weken zijn vliegensvlug voorbij gegaan. Vrijdag was de laatste uitzending van Marcel & Gijs. Een maand lang schitterden ze bij Talpa, zoals ze zelf zeggen, maar nu zit het erop. 'Eindelijk.'

Terugblik
Tijdens de laatste aflevering van Marcel & Gijs was Jeroen Pauw te gast. Samen blikten ze terug op de afgelopen vier weken én namen ze natuurlijk het nieuws van de dag door. Vooral Marcel van Roosmalen is opgelucht dat het erop zit.

Marcel & Gijs was iedere werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's