Frans Bauer vraagt volgers om hulp: 'Mariska is kwijt, foute boel' (video)

Frans Bauer vraagt volgers om hulp: 'Mariska is kwijt, foute boel' (video)

Zaterdag 1 juli 2023 om 18:31

<em>Frans Bauer</em> vraagt volgers om hulp: 'Mariska is kwijt, foute boel' (video) Frans Bauer vraagt zijn volgers op Twitter om hulp nadat hij zaterdag zijn vrouw Mariska kwijtgeraakt is tijdens het winkelen. AlleenDe zanger deelt op het platform een filmpje waarin te zien is hoe hij alleen door een winkel struint op zoek naar zijn echtgenote. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje Bekijk deze video » Hans de Booij: 'Mensen boden me zolders, chalets en huizen in Frankrijk en Noorwegen aan' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Frans Bauer terughoudend over samenwerking Hans de Booij: 'Eerst een kopje koffie drinken' Bekijk deze video »
Entertainment :

Frans Bauer vraagt zijn volgers op Twitter om hulp nadat hij zaterdag zijn vrouw Mariska kwijtgeraakt is tijdens het winkelen.

Alleen
De zanger deelt op het platform een filmpje waarin te zien is hoe hij alleen door een winkel struint op zoek naar zijn echtgenote.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's