Video: deze Ajax-voetballer stapt binnenkort in het huwelijksbootje

Video: deze Ajax-voetballer stapt binnenkort in het huwelijksbootje

Zondag 2 juli 2023 om 16:06

Ajax-middenvelder Davy Klaassen en TikTokker Laura Benschop zijn verloofd, zo maakt het koppel zaterdag bekend in een gezamenlijk bericht op Instagram. Op foto's is te zien dat de twee elkaar in de armen vallen in Vancouver.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: deze <em>Ajax-voetballer</em> stapt binnenkort in het <em>huwelijksbootje</em> Ajax-middenvelder Davy Klaassen en TikTokker Laura Benschop zijn verloofd, zo maakt het koppel zaterdag bekend in een gezamenlijk bericht op Instagram. Op foto's is te zien dat de twee elkaar in de armen vallen in Vancouver. Tekst gaat verder onder de video. Davy & LauraKlaassen en Benschop, beiden 30 jaar oud, zijn al zeven jaar lang een stel. Ze hebben elkaar leren kennen op de middelbare school, waar ze destijds een kortstondige relatie hadden, zoals Benschop twee jaar geleden onthulde in een interview met het tijdschrift Linda. Echter, de echte vonk tussen hen sloeg pas later over. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nicolette Kluijver: 'Zo zit het nu tussen mij en mijn ex-man Joost' (Rooijakkers over de vloer) Bekijk deze video » Shownieuws: Romy Monteiro gaat voor het eerst alleen op vakantie (video) Bekijk deze video »
Viral :

Davy & Laura
Klaassen en Benschop, beiden 30 jaar oud, zijn al zeven jaar lang een stel. Ze hebben elkaar leren kennen op de middelbare school, waar ze destijds een kortstondige relatie hadden, zoals Benschop twee jaar geleden onthulde in een interview met het tijdschrift Linda. Echter, de echte vonk tussen hen sloeg pas later over.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's