Video: Nederlandse Formule 1-fan komt pijnlijk ten val tijdens Grand Prix van Oostenrijk

Video: Nederlandse Formule 1-fan komt pijnlijk ten val tijdens Grand Prix van Oostenrijk

Video: <em>Nederlandse Formule 1-fan</em> komt pijnlijk ten val tijdens <em>Grand Prix van Oostenrijk</em> Max Verstappen heeft voor de vijfde keer in zijn carrière de Grand Prix van Oostenrijk weten te winnen. De WK-leider kwam geen enkel moment in de problemen en staat nu al ver voor op zijn naaste concurrenten. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Dumpert (@dumpert) Nederlandse fansZoals gewoonlijk zijn er dit jaar weer veel Nederlandse fans aanwezig. Zij lijken zich uiterst goed te vermaken. Helaas loopt het niet altijd even goed af. Op de beelden van Dumpert is namelijk te zien hoe een Nederlandse fan pijnlijk ten val komt na een mislukte stunt. Bekijk de video's van Dumpert en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting kwalificatie GP van Oostenrijk 2023 Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling start GP Oostenrijk 2023 Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen wint de GP Oostenrijk, Leclerc wordt tweede Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Nederlandse Formule 1-fan komt pijnlijk ten val tijdens Grand Prix van Oostenrijk
Zondag 2 juli 2023 om 17:28

Max Verstappen heeft voor de vijfde keer in zijn carrière de Grand Prix van Oostenrijk weten te winnen. De WK-leider kwam geen enkel moment in de problemen en staat nu al ver voor op zijn naaste concurrenten.

Tekst gaat verder onder de video.

Nederlandse fans
Zoals gewoonlijk zijn er dit jaar weer veel Nederlandse fans aanwezig. Zij lijken zich uiterst goed te vermaken. Helaas loopt het niet altijd even goed af. Op de beelden van Dumpert is namelijk te zien hoe een Nederlandse fan pijnlijk ten val komt na een mislukte stunt.

Bekijk de video's van Dumpert en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's