Zien: voedingstechnoloog luidt de noodklok over bacteriële maaltijdboxen

Zien: voedingstechnoloog luidt de noodklok over bacteriële maaltijdboxen

Zien: <em>voedingstechnoloog</em> luidt de noodklok over <em>bacteriële maaltijdboxen</em> Uit onderzoek van het Italiaanse tijdschrift Gambero Rosso en bevestigd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat een gemiddelde maaltijdbox van een bezorgdienst vol zit met bacteriën. In een van de onderzochte boxen werden zelfs tweehonderd kolonies bacteriën aangetroffen, wat drie keer zoveel is als wat tijdens een restaurantcontrole op de vloer is toegestaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Iel: zoveel bacteriën zitten er in een maaltijdbox Bekijk deze video » Zien: tank voor prijzen van 22 jaar geleden bij dit tankstation in Eindhoven Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 2 July 2023 om 18:08

Uit onderzoek van het Italiaanse tijdschrift Gambero Rosso en bevestigd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat een gemiddelde maaltijdbox van een bezorgdienst vol zit met bacteriën. In een van de onderzochte boxen werden zelfs tweehonderd kolonies bacteriën aangetroffen, wat drie keer zoveel is als wat tijdens een restaurantcontrole op de vloer is toegestaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's