Zien: tank voor prijzen van 22 jaar geleden bij dit tankstation in Eindhoven

Zien: tank voor prijzen van 22 jaar geleden bij dit tankstation in Eindhoven

Zondag 2 juli 2023 om 13:32

Om automobilisten tegemoet te komen in het licht van de aanzienlijke stijging van brandstofprijzen afgelopen zaterdagnacht, bedacht een pomphouder in Eindhoven een genereuze actie. Gedurende een periode van 22 minuten was het mogelijk om te tanken tegen de historische lage brandstofprijzen van 22 jaar geleden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: tank voor prijzen van <em>22 jaar geleden</em> bij dit tankstation in <em>Eindhoven</em> Om automobilisten tegemoet te komen in het licht van de aanzienlijke stijging van brandstofprijzen afgelopen zaterdagnacht, bedacht een pomphouder in Eindhoven een genereuze actie. Gedurende een periode van 22 minuten was het mogelijk om te tanken tegen de historische lage brandstofprijzen van 22 jaar geleden. Tekst gaat verder onder de video. 22 jaar geledenOp zondagochtend bereikte de benzineprijs bij het Tinq-tankstation in Eindhoven 1,15 euro, terwijl diesel voor 0,85 cent verkrijgbaar was. Het was opvallend dat automobilisten voor ongeveer dezelfde prijs als 22 jaar geleden konden tanken. Hierdoor stonden automobilisten al vroeg in de startblokken om van deze gelegenheid gebruik te maken, wat resulteerde in een aanzienlijke file bij het pompstation. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bizarre beelden: tientallen spookrijders op A28 om file te ontwijken (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: verkeerschaos in Nederland door files bij tankstations (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

22 jaar geleden
Op zondagochtend bereikte de benzineprijs bij het Tinq-tankstation in Eindhoven 1,15 euro, terwijl diesel voor 0,85 cent verkrijgbaar was. Het was opvallend dat automobilisten voor ongeveer dezelfde prijs als 22 jaar geleden konden tanken. Hierdoor stonden automobilisten al vroeg in de startblokken om van deze gelegenheid gebruik te maken, wat resulteerde in een aanzienlijke file bij het pompstation.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's