De Prins met het witte haar gemist? Bekijk ontroerend aanzoek van Willem

De Prins met het witte haar gemist? Bekijk ontroerend aanzoek van Willem

Maandag 3 juli 2023 om 07:49

Het nieuwe programma De prins met het witte haar startte zondagavond bij SBS6. Alles draait daarin om senioren-liefde. Bekijk beelden van de eerste aflevering met een verliefde Willem en Henny hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Prins met het witte haar</em> gemist? Bekijk ontroerend aanzoek van Willem Het nieuwe programma De prins met het witte haar startte zondagavond bij SBS6. Alles draait daarin om senioren-liefde. Bekijk beelden van de eerste aflevering met een verliefde Willem en Henny hieronder. Tekst gaat verder onder de video. HuwelijksaanzoekWillem vraagt zijn Henny ten huwelijk. Ze zijn al 12 jaar samen. Beiden kunnen het niet droog houden, maar er is ook ruimte voor heel vreugde als Dennis van der Geest nog een verassing voor ze in petto heeft. Bekijk het mooie fragment hierboven. De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Million Dollar Island-winnaar Maud wil terug de hangmat in: "Rugpijn van een bed" Bekijk deze video » Million Dollar Island: Ingeborg doet een schokkende ontdekking na de finale Bekijk deze video »
TV :

Huwelijksaanzoek
Willem vraagt zijn Henny ten huwelijk. Ze zijn al 12 jaar samen. Beiden kunnen het niet droog houden, maar er is ook ruimte voor heel vreugde als Dennis van der Geest nog een verassing voor ze in petto heeft. Bekijk het mooie fragment hierboven.

De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's