Bekijk het ja-woord van Henny en Willem in De Prins met het witte haar

Bekijk het ja-woord van Henny en Willem in De Prins met het witte haar

Maandag 3 juli 2023 om 08:40

Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Dennis van der Geest over het nieuwe SBS6-programma De Prins met het witte haar.

Gisteren zagen we de eerste aflevering van De prins met het witte haar met het verhaal van Henny en haar dochter Ingrid. Ook zagen we hoe Henny en Willem trouwden. Bekijk het Instagram-fragment hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk het ja-woord van Henny en Willem in <em>De Prins met het witte haar</em> Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Dennis van der Geest over het nieuwe SBS6-programma De Prins met het witte haar. Gisteren zagen we de eerste aflevering van De prins met het witte haar met het verhaal van Henny en haar dochter Ingrid. Ook zagen we hoe Henny en Willem trouwden. Bekijk het Instagram-fragment hieronder. Tekst gaat verder onder de video. VerliefdWillem was al lange tijd verliefd op Henny, ook toen Henny al een man had. Die man was zijn beste vriend. Nu 50 jaar later gaan ze trouwen. Ze zijn nu 12 jaar samen. Bekijk de beelden van het huwelijk hieronder in de Instagrampost. De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Bekijk het ja-woord van Henny en Willem in De Prins met het witte haar

Verliefd
Willem was al lange tijd verliefd op Henny, ook toen Henny al een man had. Die man was zijn beste vriend. Nu 50 jaar later gaan ze trouwen. Ze zijn nu 12 jaar samen. Bekijk de beelden van het huwelijk hieronder in de Instagrampost.

De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's