Zien: Freek Vonk en Franka Vedder zetten punt achter relatie, ‘geen narigheid’

Zien: Freek Vonk en Franka Vedder zetten punt achter relatie, ‘geen narigheid’

Zien: <em>Freek Vonk</em> en Franka Vedder zetten punt achter relatie, ‘geen narigheid’ Bekijk in de video hierboven: deze larf leefde in het been van Freek Vonk Freek Vonk en Franka Vedder beginnen de maandagochtend met verdrietig nieuws. De bioloog en Franka laten via social media weten dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. ‘Absoluut geen ruzie’“Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen”, laat het stel weten, dat terugkijkt op twee mooie jaren. “Er is absoluut geen ruzie of narigheid tussen ons, en we hadden het allebei graag anders gezien. We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten - hoe droevig dat ook is.” Bekijk de post over de breuk van Freek en Franka hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk) Geeft Freek Vonk een hint voor een mogelijke zwangerschap? Bekijk deze video » Freek Vonk geeft update over larf Kwak in zijn been, 'meer pijn dan ooit tevoren' Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 3 juli 2023 om 09:22

Bekijk in de video hierboven: deze larf leefde in het been van Freek Vonk

Freek Vonk en Franka Vedder beginnen de maandagochtend met verdrietig nieuws. De bioloog en Franka laten via social media weten dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie.

‘Absoluut geen ruzie’
“Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen”, laat het stel weten, dat terugkijkt op twee mooie jaren. “Er is absoluut geen ruzie of narigheid tussen ons, en we hadden het allebei graag anders gezien. We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten - hoe droevig dat ook is.”

Bekijk de post over de breuk van Freek en Franka hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's