Freek Vonk geeft update over larf Kwak in zijn been, 'meer pijn dan ooit tevoren'

Freek Vonk geeft update over larf Kwak in zijn been, 'meer pijn dan ooit tevoren'

<em>Freek Vonk</em> geeft update over larf <em>Kwak</em> in zijn been, 'meer pijn dan ooit tevoren' Kijk hierboven: walging in Shownieuws-studio om larven in been Freek Vonk Freek Vonk heeft weer een update gegeven over de levende larf, genaamd Kwak, in zijn been. Via Instagram liet hij weten dat er nog één larf is overgebleven in zijn been en hoe het op dit moment met hem en de larf gaat. Bevalling"Het doet meer pijn dan ooit tevoren, ik voel hem echt wiebelen en bewegen", schrijft Freek in zijn Instagram-post. Freek wacht op de bevalling van Kwak en dat duurt hopelijk niet lang meer, "ik denk dit weekend!" schrijft de bioloog. Bekijk de Instagram-post van Freek Vonk met beelden van de larf hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk) Freek Vonk geeft 'ranzige' ontsteking-update: bewegende larven in zijn been (video) Bekijk deze video » Zien: Freek Vonk geeft een update van zijn larven 'bevruchting' Bekijk deze video » Freek Vonk peutert dode larven uit zijn been: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
TV :
Freek Vonk geeft update over larf Kwak in zijn been, 'meer pijn dan ooit tevoren'
Donderdag 15 juni 2023 om 12:10

Kijk hierboven: walging in Shownieuws-studio om larven in been Freek Vonk

Freek Vonk heeft weer een update gegeven over de levende larf, genaamd Kwak, in zijn been. Via Instagram liet hij weten dat er nog één larf is overgebleven in zijn been en hoe het op dit moment met hem en de larf gaat.

Bevalling
"Het doet meer pijn dan ooit tevoren, ik voel hem echt wiebelen en bewegen", schrijft Freek in zijn Instagram-post. Freek wacht op de bevalling van Kwak en dat duurt hopelijk niet lang meer, "ik denk dit weekend!" schrijft de bioloog.

Bekijk de Instagram-post van Freek Vonk met beelden van de larf hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's