Schokkend: Overleden bultrugwalvis spoelt aan op het strand in Zeeland

Schokkend: Overleden bultrugwalvis spoelt aan op het strand in Zeeland

Schokkend: Overleden <em>bultrugwalvis</em> spoelt aan op het strand in Zeeland Angstwekkende beelden: Nederlandse zeilers krijgen bezoek van groep orka's Een dode bultrug is maandag aangespoeld op het strand in Zeeland. De walvis is zo'n 7 meter lang. Het dier werd zondagochtend al gespot aan de Texelse westkust. Toen was de walvis al in een verre staat van ontbinding. Een graafmachine is de bultrugwalvis aan het verplaatsen. Het dier wordt onderzocht. Als het onderzoek afgelopen is gaat het skelet waarschijnlijk te zien zijn in het Naturalis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op Vlieland aangespoelde bultrug niet verstrikt geraakt in visnetten of aangevaren Bekijk deze video » Ondraaglijke stank door zeewier aan Caribische stranden: "Deken van bruine brij" (video) Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Vinvis van dertien meter spoelt aan in Zeeland Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Orka aangespoeld op Zeeuwse strand Cadzand (video) Bekijk deze video » Weer reuzenhaai aangespoeld in Zeeland: 'We gaan steeds meer ongewone dieren hier zien' Bekijk deze video » Indrukwekkende beelden: duizenden zeesterren aangespoeld op strand Bloemendaal Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 3 juli 2023 om 22:30

Angstwekkende beelden: Nederlandse zeilers krijgen bezoek van groep orka's

Een dode bultrug is maandag aangespoeld op het strand in Zeeland. De walvis is zo'n 7 meter lang. Het dier werd zondagochtend al gespot aan de Texelse westkust. Toen was de walvis al in een verre staat van ontbinding. Een graafmachine is de bultrugwalvis aan het verplaatsen. Het dier wordt onderzocht. Als het onderzoek afgelopen is gaat het skelet waarschijnlijk te zien zijn in het Naturalis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's