Özcan Akyol in De Oranjezomer: 'Noa Lang komt op mij over als milde tbs-patiënt' (video)

Özcan Akyol in De Oranjezomer: 'Noa Lang komt op mij over als milde tbs-patiënt' (video)

Woensdag 5 juli 2023 om 09:15

Özcan Akyol in <em>De Oranjezomer</em>: 'Noa Lang komt op mij over als milde tbs-patiënt' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Het lijkt wel alsof Özcan Akyol in de korte zomerstop van VI een curus 'Johan Derksen' heeft gedaan. In De Oranjezomer komt hij met teksten waardoor we de besnorde analyst niet hoeven te missen. In dit geval ging het over de mogelijke komst van Noa Lang naar PSV. Daar ziet Eus niets in: 'Hij komt op mij over als een milde tbs-patiënt.' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Het lijkt wel alsof Özcan Akyol in de korte zomerstop van VI een curus 'Johan Derksen' heeft gedaan. In De Oranjezomer komt hij met teksten waardoor we de besnorde analyst niet hoeven te missen. In dit geval ging het over de mogelijke komst van Noa Lang naar PSV. Daar ziet Eus niets in: 'Hij komt op mij over als een milde tbs-patiënt.'

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's