Ernstig auto ongeluk in Markenbinnen, drie jongens komen om het leven (Hart van Nederland)

Ernstig auto ongeluk in Markenbinnen, drie jongens komen om het leven (Hart van Nederland)

Dinsdag 4 juli 2023 om 13:31

Martijn en drie andere omwonenden van het Noord-Hollandse dorp Markenbinnen hebben geprobeerd de jonge mannen (21) te redden die in de nacht van zondag op maandag verongelukten. Hun auto botste op de talud van de N246, sloeg over de kop en raakte te water.

Vergeefs
Martijn vertelt in Hart van Nederland hoe hij zonder aarzelen het water in sprong. Hij heeft het achterportier open kunnen krijgen. Helaas was zijn poging het slachtoffer, dat hij met zijn voet voelde te redden, vergeefs. Verderop aan de andere kant van het fietspad werd een tweede slachtoffer gevonden. Uit het water is vandaag het derde jonge slachtoffer van dit tragische ongeval geborgen.

Ernstig auto ongeluk in <em>Markenbinnen</em>, drie jongens komen om het leven (<em>Hart van Nederland</em>) Martijn en drie andere omwonenden van het Noord-Hollandse dorp Markenbinnen hebben geprobeerd de jonge mannen (21) te redden die in de nacht van zondag op maandag verongelukten. Hun auto botste op de talud van de N246, sloeg over de kop en raakte te water. VergeefsMartijn vertelt in Hart van Nederland hoe hij zonder aarzelen het water in sprong. Hij heeft het achterportier open kunnen krijgen. Helaas was zijn poging het slachtoffer, dat hij met zijn voet voelde te redden, vergeefs. Verderop aan de andere kant van het fietspad werd een tweede slachtoffer gevonden. Uit het water is vandaag het derde jonge slachtoffer van dit tragische ongeval geborgen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vreselijk: Man doodgeschoten op straat in Vlaardingen, 17-jarige verdachten aangehouden Bekijk deze video » Schokkend: Overleden bultrugwalvis spoelt aan op het strand in Zeeland Bekijk deze video » Treurige beelden: lichaam in het water aangetroffen van 93-jarige man in Heesch Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's