Schokkend ongeluk Enschede: auto ramt lantaarnpaal en rijdt tankstation binnen

Schokkend ongeluk Enschede: auto ramt lantaarnpaal en rijdt tankstation binnen

Woensdag 5 juli 2023 om 18:13

Bij een tankstation aan de Buursestraat in Enschede kreeg een vrouw de schrik van haar leven toen ze getuige was van een angstaanjagend incident. Terwijl ze rustig aan het tanken was, zag ze plotseling een auto met hoge snelheid op haar af komen.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkend ongeluk <em>Enschede</em>: auto ramt <em>lantaarnpaal</em> en rijdt <em>tankstation</em> binnen Bij een tankstation aan de Buursestraat in Enschede kreeg een vrouw de schrik van haar leven toen ze getuige was van een angstaanjagend incident. Terwijl ze rustig aan het tanken was, zag ze plotseling een auto met hoge snelheid op haar af komen. Tekst gaat verder onder de video. Controle over voertuig verlorenHet voorval deed zich voor toen de bestuurder van de auto om onbekende reden van de weg raakte en de controle over het voertuig volledig verloor. De auto ramde een aantal betonblokken aan de overkant van de weg, botste tegen een lantaarnpaal en reed vervolgens het tankstation binnen. Ondanks de impact van de aanrijding raakte de vrouw zelf gelukkig niet gewond, hoewel haar auto wel geraakt werd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vrouw (51) overleden door omgewaaide boom in Haarlem (video) Bekijk deze video » Vrouw in Breda zwaargewond door omvallende boom (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Controle over voertuig verloren
Het voorval deed zich voor toen de bestuurder van de auto om onbekende reden van de weg raakte en de controle over het voertuig volledig verloor. De auto ramde een aantal betonblokken aan de overkant van de weg, botste tegen een lantaarnpaal en reed vervolgens het tankstation binnen. Ondanks de impact van de aanrijding raakte de vrouw zelf gelukkig niet gewond, hoewel haar auto wel geraakt werd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's