Vrouw in Breda zwaargewond door omvallende boom (Hart van Nederland)

Vrouw in Breda zwaargewond door omvallende boom (Hart van Nederland)

Vrouw in <em>Breda</em> zwaargewond door omvallende boom (<em>Hart van Nederland</em>) In Breda is een omvallende boom bovenop een vrouw terecht gekomen. De traumahelikopter had vanwege de storm moeite met landen en opstijgen. Het zwaargewonde slachtoffer kon desondanks met spoed naar het ziekenhuis gevlogen worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: grote brand in koeienstal en boerderij in Groningen (video) Bekijk deze video » Zwaarste zomerstorm ooit raast over het land: 'Ga niet de weg op' (video) Bekijk deze video » Storm Poly: bomen waaien massaal om in Noord-Holland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 5 juli 2023 om 15:54

In Breda is een omvallende boom bovenop een vrouw terecht gekomen. De traumahelikopter had vanwege de storm moeite met landen en opstijgen. Het zwaargewonde slachtoffer kon desondanks met spoed naar het ziekenhuis gevlogen worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's