Teun van de Keuken in Renze over jarenlang lozen van schadelijke stoffen door Chemours

Teun van de Keuken in Renze over jarenlang lozen van schadelijke stoffen door Chemours

Hieronder zie je een fragment uit Renze van woensdag 5 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze terugkijken op Gids.tv.

Journalist en programmamaker Teun van de Keuken bespreekt in de talkshow Renze de hoorzitting in de Tweede Kamer van het chemisch bedrijf 'Chemours'. Chemours heeft jarenlang schadelijke stoffen geloosd bij Dordrecht. In de omgeving van de stad is gebleken dat veel meer gevallen van kanker voorkomen.

Verwerpelijk
In een fragment van de hoorzitting zien we de directeur van Chemours uitleg geven over de kwestie. Verwerpelijk is het dat Chemours allang van de schadelijke gevolgen af weet maar blijft beweren juist gehandeld te hebben volgens wet- en regelgeving.

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Teun van de Keuken</em> in <em>Renze</em> over jarenlang lozen van schadelijke stoffen door <em>Chemours</em> Hieronder zie je een fragment uit Renze van woensdag 5 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze terugkijken op Gids.tv. Journalist en programmamaker Teun van de Keuken bespreekt in de talkshow Renze de hoorzitting in de Tweede Kamer van het chemisch bedrijf 'Chemours'. Chemours heeft jarenlang schadelijke stoffen geloosd bij Dordrecht. In de omgeving van de stad is gebleken dat veel meer gevallen van kanker voorkomen. VerwerpelijkIn een fragment van de hoorzitting zien we de directeur van Chemours uitleg geven over de kwestie. Verwerpelijk is het dat Chemours allang van de schadelijke gevolgen af weet maar blijft beweren juist gehandeld te hebben volgens wet- en regelgeving. Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemis? Teun van de Keuken en Marijn Frank over 20 jaar Keuringsdienst van Waarde Bekijk deze video » Teun van de Keuken en Yvette van Boven kibbelen erop los in Op1: "Spaghetti is fout!" Bekijk deze video » Teun van de Keuken vergelijkt Eva Jinek met zwanger varken: ‘Je kunt nog terug!’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Teun van de Keuken in Renze over jarenlang lozen van schadelijke stoffen door Chemours


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV