Renze: Jim Bakkum treedt op met nieuwe single 'Jij Bent Meer Dan Een Deel Van Mij' gemist? | Gids.tv

Renze: Jim Bakkum treedt op met nieuwe single 'Jij Bent Meer Dan Een Deel Van Mij' gemist?
Amusement

RTL 4
2023-07-05 22:00:00

Uitzending van Renze gemist? Dagelijkse talkshow waarin Renze Klamer de zomeravonden op geheel eigen wijze afsluit vanuit de studio in Amsterdam. Hij voert het gesprek van de dag, behandelt de actualiteit en uiteraard is er ruimte voor muziek. Wie zijn er vanavond te gast bij Renze Klamer in zijn talkshow 'RENZE'?

  • Na bijna tien jaar brengt Jim Bakkum weer een solo-single uit én bereidt hij zich voor op een nieuwe muzikale theatershow. Hij treedt vanavond op en vertelt hoe hij zich voor 'Jij Bent Meer Dan Een Deel Van Mij' heeft laten inspireren door zijn voorliefde voor R&B-muziek.

  • Hoe is het nu met deze drie memorabele praatjesmakers, Wilco, Ashwin en Brian? Presentator Jochem van Gelder sprak ze en is samen met de drie sterren van toen vanavond te zien in Renze.

  • De onderhandelingen over een migratiedeal naderen een kookpunt. De VVD eist dat er vrijdag een deal ligt, maar daarvan is voorlopig geen sprake. Kijken we naar een nieuwe kabinetscrisis? Politiek duiders Joost Vullings, Elodie Verweij en Floor Bremer praten ons bij.

  • Vandaag raasde storm Poly door Nederland, de zwaarste zomerstorm ooit.Helga van Leur legt uit waarom de storm toch zwaarder was dan werd voorspeld en NHNieuws-verslaggever Fred Segaar vertelt over de ravage die Poly aanrichtte in Haarlem.

  • Teun van de Keuken schuift ook aan en deelt zijn blik op het nieuws.

Bekijk deze aflevering van Renze hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze

Renze video's

Renze TV-Nieuws