Een Jaar Van Je Leven: Mirthe bijna onderuit als ze danst met klunzige Erik

Een Jaar Van Je Leven: Mirthe bijna onderuit als ze danst met klunzige Erik

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Mirthe bijna onderuit als ze danst met klunzige Erik In Een Jaar Van Je Leven laat Erik zien wat hij in huis heeft. Hij krijst erop los, waarschijnlijk is hij aan het zingen. Ook gooit hij zijn heupen los maar zijn z’n dansmoves nog te redden? Erik danst met Mirthe, totdat ze bijna onderuit gaat als ze rondjes draait met Erik. Er wordt geopperd dat Rupert Erik dansles gaat geven, maar volgens hem heeft dat geen zin en is het al te laat… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Dilemma's in Een Jaar Van Je Leven: 'smart is the new sexy' Bekijk deze video » Erik verliest de controle in Een Jaar Van Je Leven, 'hij weet niet meer wat 'ie moet doen' Bekijk deze video » Snode plannen in Een Jaar Van Je Leven: Marciano en Janet willen Zoë wegstemmen Bekijk deze video »
Donderdag 6 juli 2023 om 16:27

In Een Jaar Van Je Leven laat Erik zien wat hij in huis heeft. Hij krijst erop los, waarschijnlijk is hij aan het zingen. Ook gooit hij zijn heupen los maar zijn z’n dansmoves nog te redden? Erik danst met Mirthe, totdat ze bijna onderuit gaat als ze rondjes draait met Erik. Er wordt geopperd dat Rupert Erik dansles gaat geven, maar volgens hem heeft dat geen zin en is het al te laat…

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's