Snode plannen in Een Jaar Van Je Leven: Marciano en Janet willen Zoë wegstemmen

Snode plannen in Een Jaar Van Je Leven: Marciano en Janet willen Zoë wegstemmen

Snode plannen in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Marciano en Janet willen Zoë wegstemmen Bekijk in de video hierboven: Mexx heeft spijt van deelname Een Jaar Van Je Leven In Een Jaar Van Je Leven worden snode plannen besproken, wie moet er volgens Marciano en Janet worden geëlimineerd? Janet dacht eerst aan Rupert maar vindt nu dat Zoë moet vertrekken. Onder meer omdat Zoë verantwoordelijk is voor drie gele kaarten en die hebben 30.000 euro uit de prijzenpot gehaald. Ook klaagt Zoë volgens haar dat het saai is en ze niets te doen heeft. “En ze hangt maar aan Babette. Ze heeft helemaal geen toegevoegde waarde, voor de hele groep niet.” Marciano lijkt er hetzelfde over te denken… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 3 juli elke werkdag om 19.30 uur met langere afleveringen te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Rupert in Een Jaar Van Je Leven tegen Zoë: "Je snotje zit nog daar te chillen" Bekijk deze video » Jasper uit Een Jaar Van Je Leven twijfelt aan zichzelf, 'halve schrijf je toch met een lange F? Bekijk deze video » Erik verliest de controle in Een Jaar Van Je Leven, 'hij weet niet meer wat 'ie moet doen' Bekijk deze video »
TV :
Snode plannen in Een Jaar Van Je Leven: Marciano en Janet willen Zoë wegstemmen
Maandag 3 juli 2023 om 15:02

Bekijk in de video hierboven: Mexx heeft spijt van deelname Een Jaar Van Je Leven

In Een Jaar Van Je Leven worden snode plannen besproken, wie moet er volgens Marciano en Janet worden geëlimineerd? Janet dacht eerst aan Rupert maar vindt nu dat Zoë moet vertrekken. Onder meer omdat Zoë verantwoordelijk is voor drie gele kaarten en die hebben 30.000 euro uit de prijzenpot gehaald. Ook klaagt Zoë volgens haar dat het saai is en ze niets te doen heeft. “En ze hangt maar aan Babette. Ze heeft helemaal geen toegevoegde waarde, voor de hele groep niet.” Marciano lijkt er hetzelfde over te denken…

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 3 juli elke werkdag om 19.30 uur met langere afleveringen te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's