Bas Nijhuis kondigt in De Oranjezomer nieuwe regels aan: 'Biergooiers echt aangepakt'

Bas Nijhuis kondigt in De Oranjezomer nieuwe regels aan: 'Biergooiers echt aangepakt'

Vrijdag 7 juli 2023 om 09:40

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Bas Nijhuis zal de komende weken een ronde maken langs alle clubs in zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie om de nieuwe spelregels uit te leggen aan spelers en staf. Nijhuis onthulde donderdagavond in De Oranjezomer dat het komende seizoen extra nadruk zal liggen op het aanpakken van protesten en biergooiers, waar strenger tegen opgetreden zal worden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Bas Nijhuis</em> kondigt in <em>De Oranjezomer</em> nieuwe regels aan: 'Biergooiers echt aangepakt' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Bas Nijhuis zal de komende weken een ronde maken langs alle clubs in zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie om de nieuwe spelregels uit te leggen aan spelers en staf. Nijhuis onthulde donderdagavond in De Oranjezomer dat het komende seizoen extra nadruk zal liggen op het aanpakken van protesten en biergooiers, waar strenger tegen opgetreden zal worden. Tekst gaat verder onder de video. BuitenspelregelWat betreft de mogelijke nieuwe buitenspelregel, die eerder werd aangekondigd door sportmarketeer Chris Woerts, gaf Nijhuis aan hier nog geen informatie over te hebben ontvangen. "Dat heb ik nog niet gehoord", aldus scheidsrechter Bas Nijhuis. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Buitenspelregel
Wat betreft de mogelijke nieuwe buitenspelregel, die eerder werd aangekondigd door sportmarketeer Chris Woerts, gaf Nijhuis aan hier nog geen informatie over te hebben ontvangen. "Dat heb ik nog niet gehoord", aldus scheidsrechter Bas Nijhuis.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's