De Oranjezomer gemist? Pieter Cobelens kan grapje van Bas Nijhuis niet waarderen

De Oranjezomer gemist? Pieter Cobelens kan grapje van Bas Nijhuis niet waarderen

Vrijdag 7 juli 2023 om 09:53

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Pieter Cobelens</em> kan grapje van <em>Bas Nijhuis</em> niet waarderen Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Bas Nijhuis en Pieter Cobelens waren donderdagavond beide te gast bij De Oranjezomer. De scheidsrechter vertelt dat Cobelens voorafgaand aan de uitzending verward werd met realityster en parkenmagnaat Peter Gillis, maar dat geintje kan Pieter Cobelens niet waarderen. "Het is goed dat je een goede conditie hebt, begin maar alvast met weglopen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bas Nijhuis en Pieter Cobelens waren donderdagavond beide te gast bij De Oranjezomer. De scheidsrechter vertelt dat Cobelens voorafgaand aan de uitzending verward werd met realityster en parkenmagnaat Peter Gillis, maar dat geintje kan Pieter Cobelens niet waarderen. "Het is goed dat je een goede conditie hebt, begin maar alvast met weglopen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's